Bendrovė „Kauno tiltai“ intensyviai remontuoja Kauno gatvės

2014-09-05 Kauno miesto gatvių remonto darbai, kuriuos atlieka bendrovė „Kauno tiltai” vyksta sparčiai. Vos per kelis mėnesius bendrovė iš pagrindų sutvarkė net septynias miesto gatves, o šį mėnesį remontuoja dar vieną itin svarbią transporto susisiekimui – Jonavos gatvę.
Kauno miesto gatvių remonto darbai, kuriuos atlieka bendrovė „Kauno tiltai” vyksta sparčiai. Vos per kelis mėnesius bendrovė iš pagrindų sutvarkė net septynias miesto gatves, o šį mėnesį remontuoja dar vieną itin svarbią transporto susisiekimui – Jonavos gatvę.
 
Bendrovės „Kauno tiltai“ darbuotojai jau atliko kapitalinius Chemijos, Keramzito, Pamario, Panerių, Elektrėnų, Biruliškių gatvių ir Šiaurės prospekto remonto darbus. Visi jie buvo vykdomi naudojant „Remix plus“ technologiją, kuri leidžia greičiau ir pigiau suremontuoti gatvių dangą. Taikant šią technologiją yra naudojama ir senoji asfalto danga, papildyta reikalingais priedais, o tai leidžia taupyti lėšas bei greičiau atlikti remonto darbus.
Šiuo metu bendrovės darbininkai dirba intensyvaus transporto eismo Jonavos gatvėje, kuri driekiasi nuo Kleboniškio iki P.Vileišio tilto.
„Vykdomi daugiau kaip 4 km ilgio Jonavos gatvės rekonstrukcijos parengiamieji darbai:  yra atstatoma kelio geometrija, lyginamos duobės, formuojami reikiami nuolydžiai, frezuojama senoji kelio danga. Esami vandens nuotekų šuliniai yra įleisti apie 4 cm gilyn, todėl vairuotojai turėtų būti atsargūs, važiuodami gatve laikytis saugaus greičio,“ - sakė Ramūnas Kiriliavičius, AB „Kauno tiltai“ Juodų dangų aikštelės vadovas, atsakingas už miesto gatvių rekonstrukcijos darbus.
Užbaigus parengiamuosius darbus, „Remix plus“ įrenginys atkaitins esamą Jonavos gatvės dangą, papildys ją reikalingais bitumo priedais, išlygins gatvės paviršių ir užklos naują 2,5 cm storio asfalto mišinio sluoksnį. Asfaltuojant vandens nuotekų šuliniai bus atstatyti į reikiamą aukštį ir sulyginti su gatvės danga.
Bendrovės „Kauno tiltai“ darbuotojai Jonavos gatvėje naudodami „Remix plus“ technologiją pradės kloti asfaltą jau šį savaitgalį.
„Tai intensyvaus eismo miesto gatvė, todėl siekdami užtikrinti patogesnį transporto eismą dirbsime ne tik darbo, bet ir poilsio dienomis,“  - sakė R. Kiriliavičius.
Jonavos gatvės kapitalinio remonto darbus bendrovė „Kauno tiltai“ planuoja užbaigti spalio mėn. pradžioje.
Bendrovės „Kauno tiltai“ darbuotojai jau atliko kapitalinius Chemijos, Keramzito, Pamario, Panerių, Elektrėnų, Biruliškių gatvių ir Šiaurės prospekto remonto darbus. Visi jie buvo vykdomi naudojant „Remix plus“ technologiją, kuri leidžia greičiau ir pigiau suremontuoti gatvių dangą. Taikant šią technologiją yra naudojama ir senoji asfalto danga, papildyta reikalingais priedais, o tai leidžia taupyti lėšas bei greičiau atlikti remonto darbus. Šiuo metu bendrovės darbininkai dirba intensyvaus transporto eismo Jonavos gatvėje, kuri driekiasi nuo Kleboniškio iki P.Vileišio tilto. „Vykdomi daugiau kaip 4 km ilgio Jonavos gatvės rekonstrukcijos parengiamieji darbai:  yra atstatoma kelio geometrija, lyginamos duobės, formuojami reikiami nuolydžiai, frezuojama senoji kelio danga. Esami vandens nuotekų šuliniai yra įleisti apie 4 cm gilyn, todėl vairuotojai turėtų būti atsargūs, važiuodami gatve laikytis saugaus greičio,“ - sakė Ramūnas Kiriliavičius, AB „Kauno tiltai“ Juodų dangų aikštelės vadovas, atsakingas už miesto gatvių rekonstrukcijos darbus. Užbaigus parengiamuosius darbus, „Remix plus“ įrenginys atkaitins esamą Jonavos gatvės dangą, papildys ją reikalingais bitumo priedais, išlygins gatvės paviršių ir užklos naują 2,5 cm storio asfalto mišinio sluoksnį. Asfaltuojant vandens nuotekų šuliniai bus atstatyti į reikiamą aukštį ir sulyginti su gatvės danga. Bendrovės „Kauno tiltai“ darbuotojai Jonavos gatvėje naudodami „Remix plus“ technologiją pradės kloti asfaltą jau šį savaitgalį. „Tai intensyvaus eismo miesto gatvė, todėl siekdami užtikrinti patogesnį transporto eismą dirbsime ne tik darbo, bet ir poilsio dienomis,“  - sakė R. Kiriliavičius. Jonavos gatvės kapitalinio remonto darbus bendrovė „Kauno tiltai“ planuoja užbaigti spalio mėn. pradžioje.
«