AB „Kauno tiltai“ projektas „Personalo valdymo gerosios praktikos“ konkurse – tarp geriausių

2019-05-14 AB „Kauno tiltai“, dalyvaudami Personalo valdymo profesionalų asociacijos inicijuotame „Personalo valdymo gerosios praktikos“ konkurse, pateko tarp finalininkų ir užėmė antrąją vietą.
AB „Kauno tiltai“, dalyvaudami Personalo valdymo profesionalų asociacijos inicijuotame „Personalo valdymo gerosios praktikos“ konkurse, pateko tarp finalininkų ir užėmė antrąją vietą.
Prieš keletą metų pajutę inžinerinio profilio darbuotojų stygių, bendrovė ryžosi inicijuoti mechanizatorių rengimo projektą. 2019 metų pradžioje drauge su partneriu VšĮ „Vilniaus Jeruzalės darbo rinkos mokymo centru“ sukūrė neformaliojo suaugusiųjų švietimo programą „Kelių statybos mašinų operatorius“. 2019 m. kovo mėnesį Vilniaus  Jeruzalės darbo rinkos mokymo centre vykusius 6 savaičių trukmės kursus baigė 1-oji grupė, 25 darbuotojai. Pranešimas apie tai, kaip AUG(in)TI(s) dalijantis buvo pristatytas gegužės 14 dieną kasmetinėje konferencijoje Motivated@work ir įvertintas ne tik komisijos, bet ir renginio dalyvių.
«