Vilniuje baigtas statyti naujas viadukas per T. Narbuto gatvę

2018-08-30 Judrioje sostinės T. Narbuto gatvėje atidarytas naujas viadukas pėstiesiems ir dviratininkams. Statant daugiau kaip 67 metrų ilgio ir beveik 7 metrų pločio viaduką, buvo įrengti nauji pėsčiųjų ir dviračių takai – tai pagerino susisiekimą tarp Viršuliškių ir Karoliniškių rajonų.
Judrioje sostinės T. Narbuto gatvėje atidarytas naujas viadukas pėstiesiems ir dviratininkams. Statant daugiau kaip 67 metrų ilgio ir beveik 7 metrų pločio viaduką, buvo įrengti nauji pėsčiųjų ir dviračių takai – tai pagerino susisiekimą tarp Viršuliškių ir Karoliniškių rajonų.
Viadukas pritaikytas žmonėms su negalia, patogus mamoms su vėžimėliais – turi nuovažas iš abiejų viaduko pusių. „Ypatingai džiugu, kad viaduko rangos darbai atlikti per itin trumpą laiką – tiltas per T. Narbuto gatvę buvo pastatytas praktiškai per naktį, o visa infrastruktūra aplink jį buvo įrengta per tris vasaros mėnesius“, – sakė Vilniaus miesto mero Remigijaus Šimašiaus atstovas spaudai Aleksandras Zubriakovas.
Vidutiniškai statybose dirbo apie 15 iki 30 AB „Kauno tiltai“ darbuotojų vienu metu. Paklota apie 300 metrų naujų vandens nuotekų vamzdžių ir tiek pat elektros komunikacijų. Visam objektui sunaudota apie 350 kub. metrų betono, paklota daugiau kaip 200 tonų asfalto dangos. AB „Kauno tiltai“ džiaugiasi, kad savo darbu galėjo prisidėti prie saugesnių ir patogesnių eismo sąlygų įgyvendinimo sostinėje.
Vidutiniškai statybose dirbo nuo 15 iki 30 AB „Kauno tiltai“ darbuotojų vienu metu. Paklota apie 300 metrų naujų vandens nuotekų vamzdžių ir tiek pat elektros komunikacijų. Visam objektui sunaudota apie 350 kub. metrų betono ir daugiau kaip 200 tonų asfalto dangos. AB „Kauno tiltai“ džiaugiasi, kad savo darbu galėjo prisidėti prie saugesnių ir patogesnių eismo sąlygų sostinėje.
«